-68%

Unikatno Laneno krilo – OUTLET – Svet v Londonu

52.00

Unikatno laneno krilo udobnega kroja s plise poudarkom, pleten pas se mehko prilagaja postavi

Lastnosti: material mehka lanena tkanina 100%, prilagodljiva št  38-40, dožina 76cm od tega pas 8 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Laneno krilo Svet v Londonu je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Žensko laneno krilo z londonskimi našitki v stopničastem zaporedju še dodatno poudari plise struktura, ki jo je mogoče kombinirati tudi z drugimi modnimi oblačili.

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.