-12%

Komplet Krilo plus Bluza Metuljčica, št.38-40

145.00

Unikatno krilo (redna cena 90€) simetričnega kroja, pikasti vzorec dodatno razgiba kompozicijo. Barva je jeans modra, velikost 38.

Unikatna jersey bluza (redna cena 75€) je iz mehkega sivega jerseya, poudarjeni šivi posnemajo igro narave, bombažna z elastanom, velikost M-L

 

 

 

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Ženska pletena bluza in unikatna krinolina je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna bluza je narejan iz mehkega jerseya, ki rahlo objame telo in ga nežno poboža. Bluza je unikatno skreirana, tako da sestavlja ploskve različnih sivih odtenkov in s tem opiše vzorec valovanja. Je ohlapnejšega asimetričnega kroja. Unikatno krilo je rahlo asimetričnega kroja, material je svečani italijanski žakard bombaža, ki se prijetno nosi.  Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas. Lahko se nosi na višje na pasu ali nižje na bokih.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica