-69%

Komplet krilce in bluza Azra, št. 42

98.00

Unikatni komplet Azra v modrem odtenku, majčka udobenga kroja ima poudarjene tekstilne našitke, ki pripovedujejo morsko zgodbo. Unikatno asimetrično črtasto krilce je udobnega kroja, se ne oprijema na obline pri hoji.

Lastnosti: material bombažni z elastanom,  prilagodljiva velikost 42,majčka dolžina 65cm, prsna mera od 111 – 120 cm, krilce dolžina 65cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatni komplet je izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna majica s kratkimi rokavi razgibanega kroja je izdelana iz materiala bombažni jersey, ki se prilega telesu in sledi vsakemu gibu z novo obliko. Bluza je unikatno pošita s stiliziranim mornarskim vzorcem, ki ga dopolnijo unikatni našitki iz blaga pisanih kombinacij. Krilce je iz črtastega bombaža, asimetrični kroj doadtno poudari unikatno obliko celega stajlinga.

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica