-12%

Komplet gozdna Olivija, kapa plus šal, št. L

115.00

Ženska unikatna kapa je elegantno pokrivalo v olivnih in vijoličnih odtenkih z modeim detajlom. Šal sledi vsem odtenkom in vijoličnim detajlom.

Lastnosti: material volnena, bombažna in poliamid preja, udobna in prijetna za nošenje, lepo pokrije ušesa in poudari modni slog, vel. L, širok kroj. Šal je velikost 160x50cm.

 

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Pisano pokrivalo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska kapa in šal sta izdelana iz mehke italijanske preje (volna, bombaž,poliamid). Kapa nežno objame ušesa in se lepo prilagodi obliki glave. Tudi šal je spoj olivno zelenega pletiva z vijoličnimi linijskimi poudarki, ki pritegnejo pogled. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešiti dodatki kot so kape, šali in trakovi so trenutno modni hit. Unikatno pokrivalo se lepo prilega in poudari obrazne poteze. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica