-41%

Komplet Emily Unikatno krilo in bluza, št. 38

95.00

Unikatno nežno roza krilo z všitki za razgiban volumen, mehki pleteni pas nežno objema telo. Jersey ersey mačjka je št 38-

Lastnosti: krilo material je jeans bombaž z elastanom,  raztegljiva pletenina v pasu, na voljo v velikosti 38-40, dolžina 62cm – od tega pas 9 cm, majčka je jersey bombaž z elastanom.

 

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo Emily je izdelano iz neženga roza jeansa, ki se prijetno nosi. Rzgiban kroj mehko objame telo, všitki spredaj ustvarjajo dodatni volumen. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas, lahko se nosi tudi nižje na bokih. Roza Jersey majčka je pika na i za kompleten stajlig. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica