-46%

Kitka obleka Puder št. 38-40

68.00

Unikatna obleka z žepi iz mehkega jerseya udobnega kroja, ki se lepo prilega telesu. Lahko se nosi s pasom ali brez.

Lastnosti: material je italijanski strukturiran jersey s kitkami, ima mehak ruski ovratnik,  prilagodljiva številka 38-40, dolžina 100 cm.

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatna obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska obleka je izdelana iz jerseya puder bež barve, ki je umetniško prešit . Niti umetelno drsijo po blagu in tvorijo nevtralen spiralni vzorec, ki ravno prav izstopa, da pritegne pogled. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica