-70%

Katarina, Unikatno mornarsko krilo, št. 36

48.00

Unikatno krilo A kroja z morskim  motivom, rumeno modra morska pot dodatno razgiba celotno kompozicijo.

Lastnosti: material je prijetna mešanica bombaža in poliamida z elastanom, primerno za sezono pomlad poletje, prilagodljiva velikost 36,  dolžina 58 cm, od tega pas 8 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo  razgibanega kroja je izdelano iz mehkega raztegljivega materiala. Plavajoče linije se dodatno razigrajo, ko se na sredini srečajo z modro rumeno morsko ruto. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica