-71%

Jersey obleka – OUTLET – Ana Ana

49.00

Unikatna obleka z žepi iz mehkega jerseya udobnega kroja, ki se lepo prilega telesu. Udoben vratni izrez za poletne dni, kroj je teliran (ob telesu)

Lastnosti: material  bombažni strukturiran jersey (prevešanka) z elastanom, prilagodljiva številka 34-36, dolžina 90 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska obleka je izdelana iz jerseya rumene barve. Okrogle tekstilne aplikacije umetelno drsijo po blagu in oblikujejo mini broško. Le ta ravno prav izstopa, da pritegne pogled.

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.