-20%

Jeans ženske hlače – Špela

96.00

Unikatne jeans hlače so udobne hlače z živahnim linijskim motivom in mehkim raztegljivim pasom, ki nežno objame žensko telo.

Lastnosti: material je mehko padajoči raztegljivi  jeans bombaž in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 38, za višino 178, barva je jeans modra

Razpoložljivost: Na zalogi

Hlače so unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatne hlače udobnega kroja so izdelane iz mehkega jeans bombaža. Na hlačnici je s svetlčimi nitkami ustvarjen abstrakten motiv, ki popestri vzdolžno linijo. Hlače v pasu nežno objema raztegljiv  pas v prilegajočem odtenku. Prav tako jersey  mehko objame predel gležnjev.

Unikatno sešite ženske hlače so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatne hlače se lepo prilegajo različnim oblikam teles. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica