-50%

Jeans krilo Ljubiteljica zelenjave, št. 36

80.00

Unikatno  jeans krilo A kroja iz raztegljivega jeansa, linijski poudarki dodatno razgibajo celotno kompozicijo. Krilo se lahko nosi višje na pasu ali nižje na bokih.

Lastnosti: material je raztegljiv jeans bombaž, prilagodljiva velikost 36, dolžina 55 cm, od tega pas 10 cm

Ni na zalogi

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz raztegljivega jeansa. Krojno kompozicijo dodatno razgibajo linijski poudarki, ki simulirajo risanje z debelimi flumastri. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas. Krilo se lahko nosi tudi nižje na bokih. Za ženske ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica