-71%

Unikatno Jeans krilo – OUTLET – Andy

52.00

Unikatno jeans krilo zanimivega kroja, modri šivi na površini dodatno razgibajo kompozicijo.

Lastnosti: material je tanjši jeans bombaž blago, pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 36-38 dolžina 62 cm od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikoval,ke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz bombažnega materiala, ki se prijetno nosi. Na krilu je ustvarjena igra  valujočih šivov, ki popestrijo kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica