-50%

Janina Unikatno jeans krilo, št. 42

80.00

Unikatno jeans krilo modre barve ima na površini ples zlatih črt, ki razgiba klasično krojno kompozicijo. Lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih.

Lastnosti: material jeans bombaž z elastanom in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 44-46, dolžina 68 cm, od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz jeans bombaža modre barve. Na krilu je z nitkami ustvarjen abstrakten črtasti motiv, ki popestri klasično krojno kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas s pikami. Lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica