-70%

Unikatno jesensko krilo – OUTLET- Lešnik rolada

48.00

Unikatno jeans krilo Lešnik rolada je krilo različnih rjavih odtenkov s satenastimi dodatki, ki na površini krila s kontrastom opozarjajo nase.

Lastnosti: material jeans bombaž, lurex (svetleča nitka) in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost št 38-40, dolžina 58 cm – od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz materiala jeans, ki se prijetno nosi. Na krilu je ustvarjen motiv igrivih mehurčkov. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo, satenasti trakovi dodajo kontrast in svetlobo

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.