-26%

Harmonija Unikatna pletena bluza, št.42

195.00

Unikatna pletena bluza udobnega kroja s kratkimi rokavi, zelo udoben vratni izrez krojen na ladjico

Lastnosti: nežna viskozna preja, številka 42, dolžina 67cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna pletena bluza je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna pletena bluza v svežih belih odtenkih. Valoviti šivi dodatno razgibajo  površino in poudarijo nežni značaj kompozicije. Bluza je popoln izbor za ženske, ki so rade opažene in elegantne.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica