-14%

Grofica Bajadera – Unikatni pleteni šal

95.00

Unikatni pleteni šal Grofica Bajadera nežno objame vaše telo in vas zaščiti v meglenih jutrih, daje piko na i vašemu modnemu slogu.

Lastnosti: material mešane preje (volna, bombaž, poliamid) velikost 170 x 60 cm

Izkoristi AKCIJO komplet šal plus kapa s kodo SLADKIH25, popust na komplet je 25€, kape so tukaj na linku https://www.pletenine-aleksandra.si/kategorija-izdelka/dodatki/kape-trakovi/

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Unikatni pleteni šal je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovan pleteni šal je  izdelan iz italijanske preje, ki se mehko ovije okoli telesa. Bakreni linijski dodatki še bolj poudarijo elegantni značaj cele kompozicije. Lahko se nastilira tudi kot tunika,  pomagate si s pasom ali broško.

Unikatno sešiti dodatki kot so kape, šali in trakovi so trenutno modni hit. Unikatno pokrivalo se lepo prilega in poudari obrazne poteze. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne dodatke blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine in dodatki preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede izbora primernih modnih dodatkov, ki poosebljajo vaš modni slog. Naj vam pomaga izbrati modne dodatke in barvne kombinacije, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica