-17%

Fresh Kivi Unikatni pleteni komplet, št. 36-38

365.00

Razgiban pleteni komplet unikatnega dizajna, pleteno iz mehke bombažne preje, posebej oblikovano za pomladno prebujanje veselih energij.

Lastnosti: material je bombažna preja, prilagodljiva velikost 36-38, dolžina krila 68 cm, dolžina bluze 68cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatni pleteni komplet je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatni pleteni komplet razgibanega kroja je izdelan iz mehke bombažne preje. Različni zeleni odtenki sestavljajo spomladanski motiv, ki nežno razgiba površino. Za ženske, ki so rade opažene!

 

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica