-55%

Eva Zvezda2 Unikatna jersey obleka, št.38

85.00

Unikatna jersey  obleka udobnega kroja in mehkega materiala, kroj nežno poudari ženske obline. Ima žepe in izrez na mehko padajočo ladjico.

Lastnosti: material je tanjši jersey bombaž z elastanom prilagodljiva številka 38, dožina 105 cm. Prsna mera je do 110cm, v bočnem delu raztegljivo do 115 cm. 

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatna jersey obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska obleka je izdelana iz zelo modnega jerseya v črnih tonih. Tekstilna aplikacija oblikuje unikatno elegantno slikarijo. Obleka  ravno prav izstopa, da pritegne pogled. Za ženske ki so rade skrivnostne, elegantne in opažene!

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Unikatna oblačila

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica