-35%

EMMA Unikatno krilo, št.40-42

117.00

Unikatno krilo balonček kroja, igrivi rožasti vzorec na površini dodatno razgiba kompozicijo. Barva je antracit sivaa, rožice so dimasto(zatemnjeno) oranžne. Pri hoji material prijetno šelesti.

Lastnosti: material je italijasnki bombažž, primerno tudi za svečane priložnosti, pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 40 – 42, dolžina 68 cm od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo balonček kroja je izdelano iz sivega bombažnega žakarda, ki se prijetno nosi. Na levem boku je krojen nežni pleteninaasti poudarek, ki dodatno popestri kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo. Lahko se nosi na pasu ali nižje na bokih.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica