-50%

Emma – Unikatna vijolična krinolina, št 38

80.00

Unikatno krilo Emma je razgibanega kroja in toplega materiala, tirkizni šivi dodatno razgibajo površino.

Lastnosti: material je toplejši jersey, mehka mešanica volna polimid, primerno za sezono jesen zima, prilagodljiva velikost 40-42  dolžina 67 cm, od tega pas 8 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo elegantnega  tulipan kroja je izdelano iz mehkega toplega jerseya. Barvno posebna privlači poglede mimoidočih in popestri še tako meglen dan.  Krojno kompozicijo dodatno popestrijo odebeljeni  tirkizni šivi. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica