Elektra Unikatna pletena obleka, št.40

620.00

Unikatna pletena obleka je  udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu. Sestavljena je iz vijoličnih odtenkov na črnirni osnovi, ki elegantno zaokroži celotno podobo.

Lastnosti: sestava je italijanska viskozna in bombažna preja, prilagodljiva številka 40, dolžina 105 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna pletena obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska obleka je izdelana iz italijanske viskozne preje. Je umetniško prešita z raznobarvnimi nitmi, ki umetelno drsijo po površini. Ploskve različnih vijoličnih in ciklamnih odtenkov na črni osnovi nežno razgibajo površino in dodajo elegantni pridih celotni podobi. Za ženske, ki so rade elegantne in opažene!

Unikatna pletena obleka in unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet. Vabljeni, da si jih ogledate in izberete najlepši kos za svojo dušo.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica