-29%

Elegantni pleteni plašč – Black Swan STELLA

536.00

Unikatni pleteni plašč Black Swan Stella je udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu.

Lastnosti: sestava je mehka  volnena in poliamid preja, prilagodljiva številka 40 -42, dolžina 112 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Elegantni pleteni plašč je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovan pleteni plašč je izdelan iz mehke volnene in poliamid preje, ki je umetniško prešit z zlatimi nitmi. Te umetelno drsijo po površini in tvorijo spiralni vzorec, ki ravno prav izstopa, da pritegne pogled. Različni odtenki črne in temne vijolične barve se nevidno prelivajo med seboj in dodatno razgibajo površino.

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica