Elegantni klobuček – Ali igriva Polona (dva v enem)

35.00

Ženski unikatni klobuček je elegantno in igrivo  pokrivalo hkrati, odvisno kako se boste počutili ta dan..lahko izberete velike ali male pike in jo samo preobrnete na pravo stran..

Lastnosti: material je bombaž poliamid tkanina, udobna in prijetna za nošenje, lepo pokrije ušesa in poudari modni slog, velikost M (nosi se na obeh straneh)

Razpoložljivost: Na zalogi

Pisano pokrivalo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovan ženski klobuček je izdelan iz mehke italijanske tkanine, ki objame ušesa in se lepo prilagodi obliki glave. Po želji pa ga lahko probrazite v novo obliko, tako da notranjo stran obrnete navzven; sedaj male pike sporočajo da je dan za …kinooooo

Unikatno sešiti dodatki kot so kape, šali in trakovi so trenutno modni hit. Unikatno pokrivalo se lepo prilega in poudari obrazne poteze. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.