-9%

Donna Puder, Unikatna pletena bluza , št. 44

265.00

Unikatna pletena bluza Donna Puder  je ženska bluza v nežnih puder odtenkih z unikatnimi teksturami, ki posnemejo valovanje morja.

Lastnosti: material viskoza preja, ohlapnejši kroj s kratkimi rokavi , prilagodljiva velikost 44, višji srednje odprt izrez, da se lahko kombinira z decentnim nakitom

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna pletena bluza je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Ženska pletena bluza je izdelana iz viskozne preje, ki rahlo objame telo in ga nežno poboža. Bluza je unikatno skreirana, tako da tekstura opiše vzorec valovanja, je ohlapnejšega kroja in v njej lahkotno zapleše v nov dan vsako žensko telo.

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica