-50%

Jeans tulipan krilo – Vesela gelenca

80.00

Unikatno tulipan krilo je z dodanim volumnom, nasmejan obrazek doda razgibanost umetniški kompoziciji

Lastnosti: material je raztegljivi jeans bombaž,  prožna pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 34-36, dolžina 49 cm – od tega pas 7 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo tulipan kroja je izdelano iz bombažnega jeansa, ki se prijetno nosi. Tulipan kroj mehko objame telo in ustvarja dodatni volumen. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.