-89%

Brina Mornarčica Unikatno krilo, št.36

19.00

Unikatno krilo A kroja s pikastim motivom, modra morska pot v obliki svetlečih šivov dodatno razgiba celotno kompozicijo.

Lastnosti: sestava je tanjši poplin bombaž, prilagodljiva velikost 36  dolžina 62 cm, od tega pas 8 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz tankega bombažnega poplina. Svetleči šivi dodatno razigibajo kompozicijo različnih modrih odtenkov. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas. 

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica