-17%

Breda Unikatna pletena jopa, št.36-38

265.00

Unikatna jopica v modrih odtenkih je udobnega kroja in mehkega materiala, ki nežno objame telo.

Lastnosti: material mehka volnena,bombažna in poliamid preja, prilagodljiva številka 36-38, dolžina 68 cm-

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna pletena jopa je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska jopa je izdelana iz tople italijanske preje. Različni modri odtenki in valujoči šivi mehko drsijo po površini in ustvarijo nrvtralen asimetričen vzorec, ki ravno prav izstopa, da pritegne pogled. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Pletenine in pletena oblačila

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica