-64%

Bovary, rakošna poletna krinolina, št. 40-42

80.00

Unikatna romantična krinolina, modra podloga preseneti s kontrastom, ustvari dodatno barvno gibanje na površini.

Lastnosti: material saten bombaž z elastanom, pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 40, dolžina 78 cm – od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo tulipan  kroja je izdelano iz raztegljivega materiala saten bombaž, ki se prijetno nosi. Na krilu je ustvarjena igra valujočih krojnih delov, ki z gibanjem popestrijo kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica