-88%

Bombažno pinki krilo, št.36-38

19.00

Unikatno ciklamno krilo je igra všitkov, ki umetniško razgibajo kroj i kompozicijo. Krilo ima razegljiv pas, zato se lahko nosi tudi nižje na bokih.

Lastnosti: sestava je bombažno platno in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 36, dolžina 52 cm,  od tega pas 9 cm.

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz lahkotne bombažne tkanine . Na krilu je spredaj ustvarjen nabrani krojni motiv. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas, zato se lahko nosi tudi nižje na bokih. Za ženske ki so tade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica