-70%

Unikatno Bombažno krilo – OUTLET -Lepa Sardelca

48.00

Unikatno krilo A kroja z morskim  motivom, modra morska pot na desnem boku dodatno razgiba kompozicijo.

Lastnosti: material je mehki bombaž z elastanom, primerno za sezono pomlad poletje, prilagodljiva velikost 36-38,  dolžina 62 cm, od tega pas 8 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo  razgibanega kroja je izdelano iz mehkega raztegljivega bombaža. Plavajoče sardelce med valovi dodatno popestrijo krojno kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.