-71%

Bombažna tunika – OUTLET – Borovnička, št. 40 – 42

56.00

Unikatna bluza iz mehkega rešilje bombaža, kroj je širši in se udobno prilega telesu.

Lastnosti: material tanši rešilje bombaž, prilagodljiva številka 40 – 42, dolžina 80 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatna bombažna tunika je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska tunika je izdelana iz tanjšega bombaža, modni sadni potiski so zdaj pravi hit. Tekstilna aplikacija v obliki podolgovate pletene broške ravno prav izstopa, da pritegne pogled. Za ženske ki so rade opažene!

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica