-23%

Bogata Krinolina Pink, št.42

170.00

Unikatna krinolina asimetričnega kroja, igrivi bakreni vzorec dodatno razgiba kompozicijo. Barva blaga je kraljevsko ciklamna, krilo ima žlahten žameten otip. Pri hoji krinolina prijetno šelesti, ker je podložena z nežno viskozno podlogo

Lastnosti: material je težji žakard svila/poliamid, primerno tudi za svečane priložnosti in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 42, dolžina 75 cm od tega pas 14 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo asimetričnega kroja je izdelano iz svečanega italijanskega materiala za slavnostne priložnosti, ki se prijetno nosi. Na levem boku je krojeno v nežno spiralo, ki dodatno popestri kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo. Lahko se nosi na pasu ali nižje na bokih.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica