-51%

Bluza pletena Alina, št. 36-38

130.00

Unikatna ženska pletena bluza  je sestavljena iz razločnih ploskev rdečih odtenkov. Njen dotik hladi, je mehek in nežen. Nosimo ali pa tudi kot kombinacija krilo ali kostim-

Lastnosti: material viskoza preja, sproščen kroj s kratkimi rokavi , prilagodljiva velikost 36-38, srednje odprt izrez, dolžina 68 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Ženska bluza iz viskozne preje je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna pletena bluza je izdelana iz viskozne preje, ki rahlo objame telo in ga nežno poboža. Bluza je unikatno skreirana, tako da sestavlja  različne odtenke rdeče barve, ki se zdužijo v živahnem mehurčkastem vzorcu. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica