-46%

Blue Lagoon2, unikatna jersey tunika, št. 38-40

68.00

Unikatna tunika s kratkimi rokavi udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu. Obleka ima okrogel vratni izrez  in udobne žepe.

Lastnosti: material strukturiran italijanski jersey bombaž z elastanom, prilagodljiva številka 38-40, dožina 90 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unkatna tunika je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska tunika je izdelana iz vrhunskega italijanskega jerseya, ki na površini ustvarja videz jeansa. Niti umetelno drsijo po blagu in tvorijo nevtralen linijski vzorec, ki ravno prav izstopa, da pritegne pogled.

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica