-50%

Beti Medejka Jeans krilo, št 42

80.00

Unikatno jeans krilo elegantnega  kroja in raztegljivega materiala, raznobarvni satenski trakovi dodatno razgibajo celotno kompozicijo. Lahko se nosi na pasu ali nižje na bokih.

Lastnosti: material je raztegljiv jeans bombaž modre barve, primerno za sezono jesen zima, prilagodljiva velikost 42  dolžina 67 cm, od tega pas 8 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz raztegljivega jeansa.  Elegantno krojno kompozicijo dodatno popestrijo svetli satenski poudarki. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas. Lahko se nosi na pasu ali nižje na bokih.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica