-50%

Beti Klasika, Unikatno jeans krilo, št. 42-44

80.00

Unikatno jeans krilo A  kroja in raztegljivega materiala, raznobarvni linijski poudarki dodatno razgibajo celotno kompozicijo. Krilo se lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih

Lastnosti: material je raztegljiv jeans bombaž modre in črne barve barve, primerno za sezono jesen zima, prilagodljiva velikost 42 -44 dolžina 62 cm, od tega pas 10 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz raztegljivega jeansa. Pisani linijski poudarki poudarijo igrivost in pogrejejo še tako meglen dan.  Krojno kompozicijo dodatno razgiba tudi barvna raznolikost osnovnih krojnih delov (desna stran je črni jeans, na levi moder jeans)  Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica