-61%

Beti Asiemtrična Jersey tunika, št. 40

58.00

Unikatna asimetrična tunika s kratkimi rokavi v svetlo sivi barvi z rumenim potiskom, ima sproščen zrez krojen na ladjico, kroj je širok in udoben. Lahko se nosi samostojno ali kot sveža kombinacija z ozkimi hlačami ali pajkicami.

Lastnosti: material je debewjši bombažni jersey z elastanom (prevešanka)  prilagodljiva velikost 42, celotna dolžina 110cm, prsna mera od 112 – 115 cm, boçna mera 112-115

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatna tunika je izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna tunika s kratkimi rokavi aismetričnega kroja je izdelana iz materiala bombažni jersey, ki se prilega telesu in sledi vsakemu gibu z novo obliko. Tunika je unikatno skreirana, tako da z živahnimi tekstilnimi aplikacijami poživi krojno obliko in ji doda novo dimenzijo. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica