-43%

Barbara, Komplet Jersey obleka in pletena rutka, št. 42-44

125.00

Unikatna obleka udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu. Obleka ima mehkejšiokrogli izrez in žepe. Pletena rutka doda elegantni pridih.

Lastnosti: material strukturiran jersey bombaž  (prevešanka), prilagodljiva številka 42-44, dožina 105 cm, pletena rutka je iz vikozne in bombažne preje velikost 60x25cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna jersey obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska obleka je izdelana iz jerseya vijolično modre barve. Je umetniško poudarjena s spiralno unikatno vezeno slikarijo, ki ravno prav izstopa, da pritegne pogled. pletena rutka doda elegantni pridih. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Jersey obleke

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica