-50%

Asimetrična Bilbi Unikatna jersey bluza, št. 38-40

75.00

Unikatna  jersey bluza z morsko zgodbo, ovratnik krojen na ladjico za večjo zračnost, kroj je udoben, se ne ovije okoli oblin.

Lastnosti: material bombažni jersey z elastanom,  prilagodljiva velikost 38-40, dolžina 68 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna bluza je izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatn majica brez rokavov asimetričnega kroja je izdelana iz materiala bombažni jersey, ki se lahkotno prilega telesu in sledi vsakemu gibu z novo obliko. Bluza je unikatno sestavljena iz različnih našitkov, ki prikazujejo svojevrstno zgodbo z morskim motivom. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Unikatna jersey oblačila

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica