-50%

Arena Vilinsko oko, Unikatno jeans krilo, št. 38

80.00

Unikatno jeans krilo Vilinsko oko jeunikatno  krilo iz mehkega materiala in  igrivega kroja, ki se lepo nosi.

Lastnosti: material jeans bombaž, pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 38, dolžina 60 cm, od tega pas 10 cm

Ni na zalogi

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo tulipan kroja je izdelano iz materiala jeans, ki se prijetno nosi. Na krilu je ustvarjen linjski motiv, ki dodatno popestri kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in bombažno prejo, krilo se lahko nosi tudi nižje na bokih. Za ženske ki so rade sproščene in opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica