-50%

Arena Unikatna jersey obleka, št. 38 – 40

95.00

Unikatna obleka iz mehkega jerseya udobnega kroja, ki se lepo prilega telesu. Nežno krojeni okrogli ovratnik ustvari elegantni vtis, kroj je rahlo teliran.

Lastnosti: material je (tanek) bombažni jersey z elastanom , prilagodljiva številka 38 – 40, dolžina 112 cm (do sredine kolen pri višjih postavah, 172-178)

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska obleka je izdelana iz jerseya ciklamne barve. Spiralni poudarek na dnu obleke poudari unikatni modni slog , ki ravno prav izstopa, da pritegne pogled. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica