Arabela – Pletena torbica

75.00

Unikatna pletena torbica Arabela je opazna ženska torbica v nežnih zemeljskih tonih, z odtenki rožnate barve se dotakne vsake ženske duše.

Lastnosti: velikost A4 format 37x35cm, magnetno zapiralo, manjši notranji žep za maskaro, bombažna in viskozna preja, podloga iz bombažnega platna, dolžina ročaja 94 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Unikatna pletena torbica je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

 Unikatna ženska torbica iz pletenine je iskra pozitivne energije, ki jo črpa iz zlatih in bronastih odtenkov. Bogata struktura pletenine prevzame vse čute, svetleče niti pa še dodatno pobožajo dušo. 

Unikatni pleteni dodatki so trenutno modni hit. Unikatni dodatki kot so torbice, uhani ali šali se lepo podajo ženskemu telesu in poudarijo nenavaden ženski karakter. Unikatnost izdelave pletenin se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne dodatke blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine in dodatki preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede izbora primernih modnih dodatkov, ki poosebljajo vaš modni slog. Naj vam pomaga izbrati modne dodatke in barvne kombinacije, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica