-69%

Anmelie Jersey obleka št. 36 – 38

68.00

Unikatna obleka iz mehkega jerseya je unikatno potiskana z rumenim motivom na prsnem delu. Model kroja je teliran in se lepo prilega telesu.

Lastnosti: material je  mehak bombažni jersey z elastanom, prilagodljiva številka 36 – 38, dolžina 98 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatna obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna jersey obleka je izdelana iz mehkega cvetličnega blaga, ki rahlo objame telo in ga nežno poboža. Obleka je unikatno skreirana, tako da umetelno razporeja cvetne motive po telesu, ki prikličejo v spomin  romantična doživetja..

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica