Anina Unikatna pletena obleka

520.00

Unikatna pletena obleka Patricija je  udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu. Sestavljena asimetrična igra barv elegantno zaokroži celotno podobo

Lastnosti: material viskozna preja, prilagodljiva številka 38-40, dolžina 107 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna pletena obleka – ciklamna pletena obleka Patricija je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska obleka je izdelana iz italijanske viskozne preje. Je umetniško prešita z raznobarvnimi nitmi, ki umetelno drsijo po površini. Ploskve razlicnih barv tvorijo nevtralen vzorec, ki ravno prav izstopa, da pritegne pogled in doda elegantni pridih celotni podobi.

Unikatna pletena obleka in unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet. Vabljeni, da si jih ogledate in izberete najlepši kos za svojo dušo.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.