-55%

Ana kitka jopič, vzorčni model, št.UNI

75.00

Unikatni črni jopič širokega simetričnega kroja, elegantna kapuca naredi športni pridih, pleteni kitkasti vzorec pa dodatno razgiba kompozicijo. Na voljo v številki UNI.

Dolžina je 68 cm, številka univerzalna.

 

 

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Žensko unikatni jopič je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno jopič iz toplega italijanskega jerseya v zelo modnem kitkastem vzorcu, rahlo objame telo in ga nežno poboža.  Je klasičnega  širokega kroja, s športnim pridihom. Kapuca lahko greje namesto šala, ali pa zavaruje pred deževni i kapljami.  Za ženske ki so rade modne in opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica