-50%

Ana Urbana na travniku Unikatno krilo, št. 36-38

80.00

Unikatno bombažno krilo Ana na travniku  je razigrano zeleno krilo z urbanim potiskom, ki vabi na poletne sprehode. Elastičen pas  dodatno razgiba umetniško kompozicijo.

Lastnosti: material je tanjše bombažno platno(ni raztegljivo), lurex (svetleča nitka) in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 36 -38, dolžina 62 cm – od tega pas 8 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz zelo modnega  zelenega blaga z urbanim potiskom, ki se prijetno nosi.  Polkrožni svetleči detajli dodajo glamurozni pridih. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas iz bombaža in lycre. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica