-50%

Ana Slikarka, Unikatno poletno krilo, št. 36-38

80.00

Unikatno jeans krilo iz mehkega bombažnega materiala s slikarskim motivom, ki se lepo nosi.

Lastnosti: material je mehko platno bombaž, pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 36-38, dolžina 65 cm, od tega pas 9 cm.

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz materiala bombažno platno, ki se prijetno nosi. Krilo je potiskano s slikarskim motivom v morskem navdihu, ki dodatno popestri kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in bombažno prejo, krilo se lahko nosi tudi nižje na bokih. Za ženske ki so rade elegantne in opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica