-69%

Ana Sisi Jersey tunika, št. M-L

52.00

Unikatna asimetrična tunika je ženska bluza v lešnikovih tonih in igrivim pošitim vzorcem.

Lastnosti: material bombažni jersey z elastanom, prilagodljiva velikost M – L

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Bluza brez rokavov je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna asimetrčna tunika  je izdelana iz bombažnega jerseya, ki nežno  sledi gibanju telesa. Tunika je unikatno pošita s tekstilnimi aplikacijami in raznobarvnimi šivi, tako izstopa na otip in zaradi barvnega poguma tudi na pogled. Za ženske, ki rade izstopajo iz množice!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica