-44%

Ana Romana Laneno Unikatno krilo, št. 42

90.00

Unikatno srebrno sivo laneno krilo z modnim črtastim vzorcem, pletenina v pasu doda razgibanost umetniški kompoziciji.

Lastnosti: material je lahkotna lanena tkanina,  raztegljiva pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 42, dolžina 58 cm – od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko bombažno krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno laneno krilo razgibanega kroja, ki mehko objame telo, narejeno v modnem srebrno sivem dezenu. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica