-22%

Ana Korala Unikatna jersey obleka št. 44

125.00

Unikatna obeka razgibanega kroja, v zelo modno ciklamni barvi.  Ima klasičen okrogel vratni izrez  in žepe. Pisana tekstilna apliacija prikazuje morski motiv pisanega koralnega grebena. Kroj je primeren tudi za večje prsne mere. (do 105cm)

Lastnosti: material je jersey bombaž z elsastanom, prilagodljiva velikost 44, dolžina 109 cm.

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna obleka razgibanega kroja je izdelana iz italijanskega bombaža z v zelo modni ciklamni barvi. Na sprednji strani je tekstilna aplikacija v morskem motivu koralnega grebena, ki popestri celotno krojno kompozicijo. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženske obleke so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatna obleka se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica