-56%

Ana Jeanska Unikatno krilo, št.36

80.00

Unikatno krilo iz mehkega blaga, igrivo krojenje dodatno razgiba kompozicijo. Barva je svetlo modra, ki daje videz spranega jeansa.

Lastnosti: material je jeans bombaž z elastanomi, prilagodljiva velikost 36, dolžina 58 cm od tega pas 7 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo je izdelano iz zelo modnega svetlega jeansa. Tekstilna površina je dodatno obdelana z apreturo, tako da se ustvari videz spranega jeansa. Krilo je krojeno v v tridimenzionalno kompozicijo, ki se prijetno nosi. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo. Lahko se nosi na pasu ali nižje na bokih. Za ženske,ki som rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica